Sobre el bloc

Tens poca traça als fogons? et fa por cuinar? o és que et fa mandra? En aquest programa tres cuiners, la Carlota, l’Oriol i el Roger, van a casa de diversos joves i els ensenyen a cuinar un plat sobre el terreny, és a dir, a la seva propia cuina, amb els ingredients que trobin i, el que és més difícil, amb els seus propis estris. Cada dijous trobareu aquí un nou capítol...

 

Categories

Paraules clau

XTVL arròs cuina programa

Cuiners


Oriol

El Roger diu que a casa seva cuinava molt bé la mare, però ell va ser el primer a la seva família a dedicar-s’hi professionalment.

Després d’estudiar Hosteleria i de treballar a moltes cuines de molt renom, com el Talaia (on coneix Ferran Adrià) o la del restaurant Comerç 24, va decidir que era el moment de muntar el seu propi restaurant.

Ell sabia que volia fer un restaurant diferent, perquè creia que tots els joves cuiners volien fer cuina creativa... i és per això que es va acabar decidint per fer un restaurant especialitzat en arrossos, un dels aliments més difícils de cuinar, però del que ell n’és un gran defensor. De fet, no entén la llegenda urbana que diu que no es pot menjar arròs per sopar... Ell comenta que llavors... ¿què passa amb els xinesos o els japonesos?

www.lamifanera.com


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl