Sobre el bloc

Tens poca traça als fogons? et fa por cuinar? o és que et fa mandra? En aquest programa tres cuiners, la Carlota, l’Oriol i el Roger, van a casa de diversos joves i els ensenyen a cuinar un plat sobre el terreny, és a dir, a la seva propia cuina, amb els ingredients que trobin i, el que és més difícil, amb els seus propis estris. Cada dijous trobareu aquí un nou capítol...

 

Categories

Paraules clau

XTVL arròs cuina programa

El programa


MENJA S.A. és un programa de cuina dirigit a tots els joves que tenen poca traça en els fogons o, senzillament,  els fa por o mandra cuinar. El programa compta amb un equip de tres cuiners, la Carlota, l’Oriol i el Roger, que van a casa dels joves i els ensenyen a cuinar un plat sobre el terreny, és a dir, a la seva propia cuina, amb els ingredients que trobin i, el que és més difícil, amb els seus propis estris.

En definitiva MENJA S.A és un programa que ensenya a cuinar des de la base, que educa en la importància del fet de menjar bé i que ensenya trucs i detalls que són útils tant per als que són destres com per als més negats.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl